Äntligen

Har man fått beställa lite nya kläder, hoppas bara storlekarna passar xD >_<

asdfasdf



asdfas


Som sagt, lite..

..

Har tråkat som fan idag, så jag har gjort en video, parodi till en film..


Golden Touch

Och som vanligt har jag blivit förkyld igen -.- Fast ja, det har sina anledningar^^ (A)

För tillfället så sitter jag och kollar på en domhärre och en talgoxe i ett träd och tänker vad fan dom gör xD Men jag ska nog gå och spela lite Guitar Hero om jag orkar..



Det är skönt att få tala ut!

Body movement:

Nu kommer den riktiga viden som jag tänkte lägga upp igår kväll med bodymovement:


:)

The Magic Key.

Asså jag får så jävla glatt damp på mitt humör xD Mitt humör har varit så jävla "xD"  idag xD För jag har typ gråtit medans jag har skrattat, och inte för jag har skrattat.. För asså wuieieieieeee, jag har varit asledsen och asglad utan anledning hela dagen... Vaknade kring 7 på morgonen, steg upp en kvart senare, gick och läste tidningen, satte mig framför datorn och kollade lite saker.. Sen kring åtta så gick jag ut på en kort prommenad, cwalkade & hoppade lite smått.. så jävla kallt >_< xD
När jag kom in så var jag så jävla hungrig, asså dom senaste två dagarna så har jag sammanlagt ätit: 14 clementiner/satsumas, 1 "1 om dan" drickyoghurt, en dubbelmacka och tre chicken nuggets, sen så har jag druckit typ kring ett dussin koppar kaffe och två glas mjölk.. Är så jävla hungrig, men har ingen matlust, jag har känt mig så jävla självdestruktiv den senaste veckan, och vet ni vad? Jag vet inte ens varför.. pff!

Nu ska jag ut och dra några cwalkvids för att träna bodymovement, det ser så jävla clownwalk aktigt ut utan det.. Men jag ska fan försöka med cripwalk sen, men det är så jävla svårt >_< Har inte nog style, men jag jobbar på det, så för tillfället så "crown/clown walkar" jag, men få se om det ser mer "crownwalk" aktigt ut när jag får till upper bodymovement..

Aja, önska mig lycka till!

Peace!




Utan bodymovement:




Med bodymovement:


Jag tar det imorgon, det var för mörkt för att se nu.. Fast om ni vill se så kan jag ju..


Adicted to coffe.

Jag måste serriöst sluta med mitt kaffedrickande, har varit beroende i.. tre dagar xD Men jag blir jättelätt koffeinpåverkad.. drack 2 koppar kaffe kring 16tiden för att jag hade så jävla ont i huvudet, sen kunde jag inte somna förrän halv två, vaknade kring fyra på natten och kunde inte somna om, så idag är jag helt jävla hyper så jag har suttit där helt ensam och fått damp om någon jobbig närmat sig.. Så nu sitter jag och lyssnar på lite lugnande The Perishers och sitter på msn och försöker lugna ner mig, men det är inte så lätt^^ Varit med Suthat, fast.. Vi har varit i lite olika rum som vanligt, suthat har suttit framför datorn och jag har legat på golvet i hallen med min tröja som täcke :S Jo, *host ibland host* så är jag lite konstig.. Men jag ska se om jag hinner ta en dusch sen och kanske se på lite tv och äta några clementiner..



Random thoughts:

Asså jag får damp, det känns som att ingen vill ha mig nån stans och bara tycker att det är irriterande när jag är i närheten, fast det är väl bara mitt självförtroende som spökar, eller så kan jag bara läsa människor.. Fan, nu har jag bestämt mig, antingen så blir det gå estetiska och deltidsjobba eller så går jag nån passande linje och vidarepluggar till psykolog..




Hahah, har varit och gått på en liten kvällsprommenad i 30min och har ingen känsel i varken ben eller fötter, eller bara i låren och fötterna, också har jag tappat lite känsel i händerna, men det är skönt att ta en sådär kort kvällsprommis och bara få lugna ner sig, har haft sådan huvudvärk idag och igår så..

Migrän..

Jaha, denna återkommande migrän, jag hatar det, mår så jävla illa, huvudet känns lite bättre efter två värktabletter och en kopp kaffe, men dunkar fortfarande som fan.. Och detsutom så mår jag inte heller nå psykiskt bra heller, däremot utan anledning orsakad av andra,satt och diktade lite i skallen om mig själv när jag låg i mitt rum och lyssnade på The Perishers och kände mig så ensam... "I always have felt like I only been in the way in any situation and anywhere I am, and I still feel the same..", "Why can't you see I'm right here? No one knows me and they are still judging me from unnecessary actions from my side." Tror fan att jag ska plugga till psykolog, eller så går jag bara estetiska och sen dansar jag på gatorna till något hämder xD.. Aja, ska gå och försöka sova lite till nu. Tack till er som läser min blogg, jag måste faktiskt få prata ut lite diskret är och där!


hjk

Bloggtorka!

Som ni förmodligen har märkt så har jag inte varit så aktiv bloggare den senaste tiden, men ska försöka ändra på det, har bara inte hänt så mkt den senaste tiden, mest det vanliga, komma hem från skolan, sätta sig framför datorn, dansa lite, nästa dag, efter skolan går man till gymmet, kommer hem, sätter mig framför datorn, tränar, ser på tv, lägger mig och sover, är på skolan, slutar, är med kompisar osv.. Fast njaa, i Söndags var jag iaf i Kusön och såg film och så.. Mamma och pappa åkte typ vilse när dom skulle hämta mig & Ängan xD Kom typ nyss hem från skolan också, så jävla jobbigt med tema -.- Måste fan byta till kärnhuset efter jullovet sen.. Även fast "vilt & viltvård"en fortsätter efter jullovet och man igentligen inte ska välja nytt..

Slajs (Slice)

Ny vid!! :D


Rätt skön dag idag ändå, inte mkt som har hänt^^ Bara flytit förbi, ingen huvudvärk heller!! :D

Men jag har läxa som måste göras, herrå!

Aoooohhhh -.-

Fitta vad leds jag blir, har blivit förkyld iiiiigen -.- Också fick jag bara VG+ på Fysikprovet >:( Och matteprovet gick bajs idag, kommer typ max få G+ -.-      Och imorgon är det tisdag -.- Heldag + fitt tema på slutet -.- Jag hatar mitt tema, jag vill byta men orkar inte lämna Petter helt själv^^ Behöver fan också byta till "kärnhuset" för jag "glömmer" typ alltid bort läxorna, suck -.-  Aja, ska duscha nu och sen käk och sånt..

Peace!

Skoola -.-

.. Fan vad jobbigt >_<

RSS 2.0