Brölopp

Igår var man då på kussens bröllop, det var väldigt kort för att vara ett bröllop, men det är ju bara skönt för mig :D xD Åkte dit med syrrans pojkväns Hummer H2, fett chill.. Bröllopet var också från 16.00 - 20.00 kanske jag borde ha nämt också, efteråt så blev det "efterfest" hos min moster, men brudparet hade ju åkt iväg innan och sånt shit, gick hem tidigare vid 22 - 23 tiden.. när jag kom hem så var jag så trött att jag somnade direkt i min säng med kläderna på och glömt borsta tänderna, men det har jag gjort nu, så chilla lite :) Det var väl allt för igår..

Älvsbyn Fredag - Söndag

På fredan 16.00 åkte vi iväg till Älvsbyn, väl framme så gjorde vi inte så mkt, lekte lite med fotbollen och sånt, på kvällen satt jag och läste medans Jeppe spela WoW.

Lördag: när vi vaknade läste vi ett tag, sen gick vi och åt frukost och efter det gick vi ut, typ samma sak som på fredagen, sen gick vi in och läste, sen åt vi Tacos, efter det gick vi ut och folk började komma, när folk hade kommit så reste vi Volleyboll nätet och började spela, senare så gick vi och satte oss på altanen/verandan och lyssna på musik o chilla o sånt.. ett tag senare när det började mörkna så gjorde vi upp eld grillade lite gick in vid halv ett och låg o prata, nästa dag for vi till stugan, badade i det iskalla vattnet xD sen gick vi in och spelade cirkus, och jag började skaka, sen somnade alla typ vid tre tiden och vaknade fem, sen kom Jeppes pappa och Elins Mamma, vi åt bullar och mjölk, sen åkte vi hem, jag köpte typ en redbull vid nie, och somnade 40 min senare^^

Grillfest på lördaaa :)

Då blire grillfest på lördag hemma hos Elin Ö Drar dit på fredag och är där till sönda kväll :) Ska iaf till Lulea & shoppa nu :) Vi höres senare !

Stockholm

Jaha nu har man varit hemma från stockholm i en dag, tråkar redan -.- Fick mig iaf ett par jeans & två par skor, ett par mörkröda es med lite vitt här och där, & ett par mörkblåa Vans oldschool med vitt där på sidan.. Har typ inte varit sol nån dag där borta, så jag har tappat all min lilla färg jag fått -.- kul nu när skolan börjar snart då.. Aja, får väl se på ljusa sidan att jag iaf inte har brännt mig eller nå även fast jag har en ljusbrunrosa färg där solen har träffat ;-) känner mig inte alls redo för skolan, känns som sommarlovet bara gått en vecka.. önskar det var som dom första dagarna då en dag kändes som en vecka, störtskönt :) sitter här & funderar på vad som man ska underhålla sig med idag, orkar inte sitta & spela eller nå sånt, ser väl en film eller nå me nå kompisar..


Bilderna från stockholm: http://www.pixbox.se/alb_show_id876818_page0.html

RSS 2.0