29 Juni

Har inte hänt så mkt idag, har varit med rova, suthat och pariwat, Suthat hade köptt en ny mobil en Nokia xpress music och Battlefield: Bad Company till xbox360. Hans mobil var nice, spelet också, ska typ köpa det, men inte nu ; / Sen har jag inte gjort nåmer, vart med kompisar från frukost till middag till typ 9 sen har jag spelat och bara softat framför datorn.

28 Juni :)


Dagen startade med att mamma väckte mig kvart över ett, alltså missade jag streetbasket på alive -.- Gick på en prommenad istället :) gick en bit till norra, sen väde jag om och gick till Rutberg, vi såg på "Sagan av nördarna"  ett tag(sök på youtube).. Sen gick vi till Rova som skulle käka direkt vi kom så vi spelade Assasins Creed hos hans tills han hade ätit, sen sa vi att vi skulle åka till suthat, men jag sa att jag skulle käka innan, Rutberg skulle också hem och käka, det visade sig sen att dom inte skulle käka förän halv sju, så vi fick skippa filmen och åka till alive vid typ kvart över sju..  Väl framme var det kul, jag åkte breakdance 2 gånger, star nånting 2 gånger och virvelvinden 1 gång. förutom att en av oss(nämner inga namn) var tvungen att åka hem nio och att pariwat tappade sin mobil så var hela kvällen asbra:), och ingen kunde skjutsa hem han om han inte skulla åka buss, men det är ju inte så kul.. Jag som fick vara dit till tolv så måste man dra hem 9 :( Men vi drog hem till suthat och skulle se American Pie, men skivan funkade inte så vi såg alone in the dark, grymt dåliga specialeffekter och logik i filmen..


Tillägg:

Pariwats mobil blev hittad och hans pappa åkte och hämtade den.
Mina skor har typ blivit helt bruna av leran på alive : /
Jag hittade värsta låten på youtube, här är den: http://www.youtube.com/watch?v=05BQ2MI7rM8

27 Juni :)

Imorse vaknade jag av att Rova ringde på min mobil vid 12 och väkte mig, jag fick inte fram rösten på en minut, fick bara fram svaga viskningar:p iaf så undrade han om jag följde på Boden Alive med Suthat, han, skarpsvärd och kanske rutberg och att vi skulle ta bussen vid två, jag sa ja.. Spelade till ett då suthat ringde och sa att han skulle komma och att jag skulle ringa och fråga Rutberg, kring kvart över ett när han kom så gick vi till Rova direkt och glömde ringa Rutberg^^ När vi var hos rova så ringde vi och han skulle kanske komma innan kvart i ett, när vi kollade på klockan var den tio i, så vi gick till bussen, väl på busshållsplatsens så såg vi att bussen först skulle komma vid halv så vi ringde rutberg, han kom typ tio i halv, då vi satt på busshållsplatsen satt vi och skrattade åt bilar.. hur roligt e de?? -.-  Bussen var framme 3. Så när vi steg av så skulle vi gena bakom intersport, det gick inte, så vi fick gå tebax..  õ_ó Typ inget hände där borta, ingen ville göra nå typ också var det nån av oss som ville hem, jag nämner inga namn-.- :P så vi åkte typ tillbaka hem, jag satte mig ner och spela, sen vet jag inte vad dom andra gjorde.. sen har jag gjort lite olika efter det, och nu sitter jag här och skriver min blogg :) Det var allt för idag, vi höres :)

Första inlägget :)

Från igår(onsdag) kring fem på eftermiddan till idag(torsdag) vid samma tid har jag lanat me Jeppe :) jag blev lite övertrött redan vid tolv och började skratta för att jag skratta åt att jag dog^^(låter ju kul:) Vi var uppe till fem sen låg vi och försökte sommna till sex, till slut somnade vi, eller iaf jag :) Jag vaknade av att Jeppe kom in på mitt rum vid elva för han hade varit på toa, strax därefter (typ 15 senare) gick vi och spela till dryga tolvtiden då vi åt en snabb lunch och sen forsatte spela till 5 då han for hem. Nästan dirrekt efter det så åkte vi till syrran och åt middag, laxlasange och jordgubbskaka med grädde till efterätt. Inge speciellt hände efter det, såg en film sen satt jag framför datorn till 02:40 då jag gick in för att kolla om min syrra som e i Las Vegas hade uppdaterat sin blogg, men det hade hon inte, fortsatte och kolla på lite folks bloggar men tillslut bestämde jag mig för att göra en egen:) Så, nu sitter jag här framför datorn och skriver på mina sista ord för denna blogg:)
Godaste :) Fotograf: Jeppe
Gött :P Fotograf: Anton
Hare gött, hoppas du gillade mina första bloggarord :)




RSS 2.0