Shaved ma head! ;)

hähäh, nu har man då rakat skallen! (Y) ^^ Eller, rakat och rakat.. Hade först 20 mm, nu har jag kortat av till 12 mm ^^ kanske ska göra det till 8mm typ nu eller nå, men får se ^^ :)

Har heller ingen bild, för e på systers dator :/ ^^


BUT FOLKS! Lister to my winterplaylist @ spotify! xD


http://open.spotify.com/user/iwalk/playlist/69IJLo99iswd4vuyGnxKjF

praoprao & första inlägget på länge..

Hello bloggish! ^^

Idag har jag haft prao i 3 dagar av 5^^ Synd att det snart e slut, men ändå rätt skönt^^ Iaf så praoar jag på Be&Co (Bertgren & Company) xD Det är en elfirma.. ^^ Praoar där eftersom att pappa jobbar där ^^ Kontoret ligger i bergnäset, men jobbar lite här och där runt omikring Boden och LÅ ^^ I måndags fick jag koppla eluttag till taklampor och massa shit^^ Igår hjälpte jag pappa demontera kablar i coop m.m... Och idag så har vi jobbat på nya kappahl coop i storheden ^^ Så det är kort och sagt vad jag har sysslat med dom senaste dagarna^^ Och detsutom så är min dator paj, stänger av sig var 10e minut eller nå sånt^^ Så får sitta på systers laptop tills vidare :) Någon som har en windows xp  eller vista skiva å låna? :D x] ^^ (A)

Så därför har jag inte heller laddat upp nå bilder på bdb/pixbox eller nå filmer på youtube dom senaste veckorna^^

Men´lite andra saker som jag också är: fyllt år( fick en plattång, hårfön, gaming mus till datorn & 3700 kr^^), jag har varit och shoppat massa shit som jag inte orkar skriva(bilder kommer) xD, varit ute å käkat, sett "fame",  och säkert nå exciting shit som jag missat^^
Men har typ migrän nu, så ska kanske gå och lägga mig för att sova eller nå xD


Poozz pozz! ;D

RSS 2.0