C-walk :P

Är nå filmfestival på g, så jag har fixat en video nu jao :P ^^


:O

Gommoron! Vaknade nyss :P Sovit från elva tills nu.. Eller, sovit och sovit? Men har legat och vilat i mitt rum sen 11 iaf :P ^^ Har iaf migrän (N) -_- men orkar inte skriva nå nu därför.. Men imorgon ska jag åka till sjukhuset och scanna hjärnan för nå synbortfallgrejs xD :P Så jag missar alla lektionerna fram till lunch, förutom kanske inte språk.. :( HATAR SPRÅK! >__<
Men jag slipper iaf matten och tekniken :D

HELGHELGHELG!!

Gahh, fyfaaanken vad skönt med helg! Fuck vad damp dag idag xD Så jävla kul att jävlas med folk genom att inte göra nånting x)
Kom nyss hem från Suthat iaf, jävla gött, damp vi hade dock.. GTA + cpbok + mobiler = 100 procentigt rent damp xD
I a f, imorrn så ska jag göra en trerättersmiddag till 6 pers xD förrätt, huvudrätt & efterrätt :P Hoppas det blir lyckat iaf^^ Peace!

Bokstaww xD

beskriv mig med ett ord som börjar på A,
så får du en bokstav av mig 8'>

(A)

Bokstaww xD

beskriv mig med ett ord som börjar på A,
så får du en bokstav av mig 8'>

(A)

C-walk

Gla alla hjärtans dag på er alla! :D <33


Ja juste x)

Ja juste, jag har ju fått tillbaka min mobil idag, och efter dom dryga tre veckorna som den har varit på reperation har jag fått så mkt som NOLL sms! :D Kul... ^^

Imoornnn..

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag.. Blää på det x) Göra nå?? (A) :D

iHairrr ;-)

Jahapp, idag har man då klippt sig^^ Måste köpa nytt vax också, men det får vänta ett tag, jag har ju fortfarande kvar en femtedel av burk/flaskan/tuben eller vad man nu ska kalla det.. ^^ (A) ;)
kljhlhjkl


Hmmm..

Haft en dag med klassen, vi såg världens sämsta film! x) Surf School hette den.. Helt misslyckad enligt mig.. xD Ajja, resten av dan var ju helt OK! x) Orkar inte skriva så mkt förutom att vi lekte kurragömma! (Y) xD (A)

bvbxcvb
Jeppe: Ta i!!  
Jag: JAG KAN INTE TA I FÖR HELVETE! x)



,bnm,bm,
Jag var bara tvungen att ladda upp denna bild där alla gör så fina miner ;) xD


jhl
Everybody is happyface :D


jkljklö
Klass 8:2 - 5 pers : /


jhfgjhfgj
Klass 8:2 - 5 pers : /


fewqrfdsv
Också en bild utifrån..


jlkjöoiö
Också måste man ju städa..    NU FATTAR JAG VARFÖR PETTER TYCKTE JAG BAR DEN SÅ LÅGT!! x)


hgkghloilöioö

Hahah, sorry Erkki!! x)

Dom uppmanar en att göra någonting som strider mot deras teorier.

Detta är ju trots allt en blogg, så jag tänkte skriva lite tankar..

Jag tycker att sverige är allt för "mjukt", kommunistiskt och strängt äre som ska gälla! Sen så tycker jag också att sverige inte ska vara protestantiskt, svenska kyrkan är för barnslig!! Allting var bättre förr.. Funderar när jag ska gå in på detaljer, men det kommer snart.. Skolan borde också vara mkt mer strikt, jag måste bli "straffad" för att orka fortsätta, asså jag menar.. Jag behöver motivation, men inte på det vanliga sättet, mer att om jag inte hinner så blir jag straffad.. Aga borde vara tillåtet, jag menar.. Kolla vad som händer på skolan?? Fuck, man måste ha respekt från eleverna, få pli på jävlarna!  Också är det för lätt att få G i ämnen, asså hela världen sänker ju kraven på allting.. Hur fan har dom tänkt att det ska gå till?? Nä, jag är leds på sveriges regering.. Jag tänker fanemej bli politiker! x) Och det där jävla EU? Finns det inget vettigare att lägga pengar på än att rent av slänga pengar på lekparker?? T ex skolböcker, arbetstjänster, ungdomsgårdar, samlingsplatser, SKOLMAT, forskning osv. Okej, det kanske inte är något som EU kan göra, men dom kan ge pengarna till regeringar som dom diskuterat eller nå med som dom kan lägga pengarna på och sen grena ut.. Nej vet du vad, jag skippar på att dra in detaljer och sånt, det får bli ngn annan dag^^


"God made us all, he has the right to punish us!"




Cut, cut, cut...

Nu har jag bokat tid för klippning, ska klippa mig på måndag ;D
Idag äre säsongstart för Eureka!!! ;D <33 "Fidjoasifoa" bara att dom har flyttat det till 20.00 -_- xD
Nån som följer med och klipper sig?? (A) ork inte vänta 1 timma själv -_- x)


Maturenesssssss

Jag är inte lika omogen/oseriös som jag verkar, anpassar mig bara med dom jag är med, okej det stämmer ju inte alls, men.. x)

Aja, orkar inte hålla på att "dampa" nå mer (på det dåliga sättet:D ), ska börja vara mer serriös^^  För det är ju det som jag igentligen är, och det är väl bra??

..




Yoyoyoyo! x)   Idag har väl varit en helt vanlig dag.. Typ dans på gympan också.. Fick jobba själv i HKn för att jag är en av dom bättre! *skryta skryta* x)

Någon som vill göra nå på helgen.. Förutom på söndag för då ska typ nästan hela klassen göra nå special x)

Dark room x) x) x) x)

Har migrän -_- Det började på slutet av svenska lektionen när jag plötsligt inte kunde se nå på ett ställe, en blind fläck, asså.. Det blir ju inte helt svart, utan hjärnan typ gissar vad som ska vara där, så om jag kollar på en grön vägg och nån står där så kan typ skallen försvinna och det bara blir grönt...      Iaf, sen när jag kom hem så (inte för att gå in på det äckliga men) spydde jag..  Har iaf sovit tills nu, känns lite bättre :)    Nu ska jag gå och vänta på att maten blir klar eller nå, kramhejs!

C-walk.. Igen^^





Vi har fått en Soda streamer nu! XD Nu blire mkt kolsyrat vatten! ;D

RSS 2.0